metisii-terrierilor

Metișii Terrierilor

Metișii de Terrieri sunt destul de întâlniți în adăposturi. Așa cum este și cazul exemplarelor de rasă pură, există două tipuri: Terrierii tradiționali și tipul Bull Terrier. În multe zone urbane, metișii de Pit Bull constituie marea majoritatea a câinilor din adăposturi.

Deși câinii de tip Bull Terrier sunt în general foarte stoici, calmi și blânzi, creșterea lor iresponsabilă a dus la sporirea agresivității câinilor. Deși luptele de câini sunt ilegale, acestea continuă pe teritoriul S.U.A. Câinii care vin de la astfel de crescători lipsiți de responsabilitate și etică s-ar putea să fi fost crescuți sau dresați pentru luptă și, astfel, pot fi imprevizibili.

Acestea fiind spuse, majoritatea metișilor de Bull Terrier prezintă aceeași dispoziție echilibrată a strămoșilor lor și sunt animale de familie ideale.

Metișii de Pit Bull s-ar putea să fie încrucișați cu o varietate de alte rase cum ar fi Ciobănesc german, Labradori și Chow Chow. Aceștia tind să aibă capul și botul puternic al Amstaffului, cât și urechile ciulite, ochii maronii și blana scurtă. Câinii tigrați nu sunt rari. Sunt câini puternici, cu multă energie, așa că socializarea. dresajul, și exercițiile sunt necesare.

Atunci când doriți să adoptați un astfel de câine, colaborați cu cei de la adăpost pentru a găsi câinele potrivit pentru dumneavoastră. O persoană cu experiență în creșterea câinilor care are timpul și răbdarea de a-l dresa extensiv se poate descurca de minune cu un câine, în vreme ce o familie activă cu mai puțin timp pentru activități organizate s-ar descurca mai bine cu un altul.

Metișii de Pit Bull variază ca personalitate, așa că acordați-vă suficient timp pentru a găsi exemplarul potrivit pentru dumneavoastră.

Metișii de Terrieri tradiționali sunt asemănători exemplarelor pure: certăreți și tenaci. Tind să aibă blană aspră, sârmoasă și expresia de nerăbdare caracteristică Terrierilor. Ca mărime variază, dar în general sunt mici sau medii.

Nu vă lăsați păcăliți de dimensiunile lor reduse; au nevoie de dresaj, socializare, atenție și exerciții. În general, au urechi ascuțite sau pliate, mustăți, și corp compact. Asemenea metișilor de Pit Bull, există o varietate mare a personalităților care pot fi întâlnite la acești câini.

Marea majoritate sunt vioi și jucăuși, dar dacă asta se traduce prin probleme cu ronțăitul și cu posesivitatea sau joaca și distracția, depinde de fiecare câine. Colaborați cu adăpostul sau organizația de salvare a animalelor pentru a găsi câinele potrivii pentru dumneavoastră și pentru stilul dumneavoastră de viață.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *