Metișii copoilor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

În adăposturi și organizațiile de salvare există câțiva metiși ai acestor rase, în special în zonele rurale ale S.U.A. Pot aparține fie varietăților cu picioare mari, fie celor pitice; urechile mari și lăsate sunt o regulă.

Metișii de copoi pot fi animale de companie excelente și se potrivesc foarte bine într-o familie, chiar și una cu mai mulți copiii sau câini.

Se descurcă foarte bine în mediul rural pentru că iubesc natura și nimic nu îi face mai fericiți decât o plimbare prin pădure cu prietenii lor, umani sau canini, favoriți. Cu toate acestea, chiar și metișii de copoi păstrează dârzenia cu care urmăresc o urmă, așa că lesa sau o zonă îngrădită sunt esențiale. Sunt deseori foarte gălăgioși, astfel încât puțini ar fi potriviți pentru o viață într-un apartament.

Gândiți-vă bine dacă stilul dumneavoastră de viață poate fi adaptat pentru a acomoda un câine care este gălăgios și care poate să plece să hoinărească. Cu toate calitățile lor extraordinare, deseori ei au nevoie de multă muncă și timp dedicat de stăpânii lor.

S-ar putea ca metișii raselor ceva mai mici, cum ar fi cei de Beagle sau Basset hound, să fie potriviți în viața unor persoane ceva mai sedentare. Cu toate acestea, chiar și astfel de câini pot fi destul de gălăgioși și mai interesați în a lua urma diferitelor animale decât să își piardă timpul pe canapea.

Așa cum este cazul adopției oricărui tip de câine, este important să cereți sfatul și să apelați la cunoștințele angajaților din adăposturi pentru a stabili dacă un astfel de câine s-ar potrivi în casa dumneavoastră.

muscaturile-de-caine

Mușcăturile de câine

Realitatea este că în fiecare an, numărul persoanelor mușcate de câini șochează de fiecare dată. Multe dintre aceste mușcături au ca victime copiii și alte

Citește mai mult »
mutarea-unui-câine

Mutarea unui câine

Mutatul poate fi greu pentru un câine și este una dintre cele mai frecvent întâlnite situații când câinii se pierd. Pentru a-i asigura siguranța, indiferent

Citește mai mult »
cainele-pierdut

Câinele pierdut

Ce faceți în eventualitatea în care câinele dumneavoastră se pierde? Multe persoane au fost în această situație la un moment dat. De obicei, câinele este

Citește mai mult »

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *