Grand Anglo-Français – Rasă câine

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Nume alternative: Copoi mare francezo-englez.

Ţară de origine: Franța.

Istoric: acest câine de vânătoare francez a fost dezvoltat în secolul al XIX-lea pentru a fi folosit la vânătoarea de animale mari.

Există trei rase de Grand Anglo- Français: blanc et noir (alb și negru), blanc et orange (alb și portocaliu) și tricolor. Așa cum reiese și din numele lor, acestea sunt diferențiate de culoarea blănii.

Descriere fizică: este un câine mare, puternic, cu un cap scurt și lat, și un bot pătrat. Nasul este negru sau maro-portocaliu, urechile lăsate sunt medii ca lungime, iar ochii sunt mari și maronii închiși.

Coada este lungă. Blana scurtă și dreaptă este una dintre cele trei combinații de culori: alb cu negru, negru cu portocaliu sau tricolor.

Înălțime: 61 -68.5 cm.

Greutate: 27-36 kg.

Temperament: este un câine sociabil și energic.

Nivel de activitate: moderat.

Cel mai bun stăpân: câinii din aceasta rasă se descurcă cel mai bine cu un stăpân activ sau o familie activă într-o casă din suburbii sau de la țară.

Nevoi speciale: exerciții.

Posibile probleme de sănătate: niciuna cunoscută.

muscaturile-de-caine

Mușcăturile de câine

Realitatea este că în fiecare an, numărul persoanelor mușcate de câini șochează de fiecare dată. Multe dintre aceste mușcături au ca victime copiii și alte

Citește mai mult »
mutarea-unui-câine

Mutarea unui câine

Mutatul poate fi greu pentru un câine și este una dintre cele mai frecvent întâlnite situații când câinii se pierd. Pentru a-i asigura siguranța, indiferent

Citește mai mult »
cainele-pierdut

Câinele pierdut

Ce faceți în eventualitatea în care câinele dumneavoastră se pierde? Multe persoane au fost în această situație la un moment dat. De obicei, câinele este

Citește mai mult »

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *