Gustări de casă pentru câini

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Toată lumea se bucură de gustări de casă delicioase, iar câinii nu sunt o excepţie. Următoarele trei reţete îl vor face pe câine să se lingă pe bot.

Biscuiţi anti-purici

2 căni de făină albă

1/2 cană de germeni de grâu

1/2 cană de drojdie de bere

2 căţei de usturoi, zdrobiţi

3 linguriţe de ulei vegetal

o cană de supă de pui sau vită

Puneţi faina, germenii de grâu şi drojdia într-un castron. Amestecaţi uleiul şi usturoiul adăugând încet amestecul de făină, alternându-l cu supă. Continuaţi până când toate ingredientele sunt încorporate într-un aluat moale. Puneţi aluatul pe o suprafaţă pe care aţi împrăştiat puţină făină până când are o grosime de aproape 0,5 cm.

Dacă nu sunteţi obişnuiţi să lucraţi cu aluat, faceţi acest lucru pe bucăţi. Folosiţi un tăietor de prăjituri cu diametrul de cinci centimetri pentru a tăia aluatul sub formă de biscuiţi. Puneţi biscuiţii într-o tavă tapetată cu foaie de copt unsă şi coaceţi la 200°C timp de 20-25 de minute sau pânâ când se fac aurii. Răciţi în cuptor şi lăsaţi timp de câteva ore să se usuce.

Trataţii pentru dresaj cu măr şi scorţişoară

4 căni de făină din grâu integral

1/2 cană de făină de porumb

1 ou

2 linguri de ulei vegetal

1 linguriţă de scorţişoară 1 măr mic, ras

1 ½ căni apă

Într-un castron combinaţi toate ingredientele cu excepţia mărului şi a apei. Radeţi mărul şi adăugaţi-l împreună cu apa în amestec. Continuaţi să amestecaţi până când aluatul începe să se formeze. Răsturnaţi pe o suprafaţă uşor pudrată cu făină. Frământaţi bine. Întindeţi până când are între 0,5 şi 1 cm grosime. Crestaţi aluatul orizontal şi apoi vertical în linii drepte până când obţineţi pătrăţele cam de cm2.

Aveţi grijă să nu tăiaţi complet aluatul. Puneţi-I pe foaia de copt care a fost stropită cu un spray pentru a nu se lipi. Coaceţi la 160°C timp de o oră. Pentru a le depozita, rupeţi-le.

Gustări pentru căţeluşi

3 căni de făină din grâu integral

1 linguriţă sare de usturoi

1/2 grăsime de bacon

1 cană de brânză rasă

1 ou uşor bătut

1 cană cu lapte

Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Puneţi făina şi sarea de usturoi într-un castron mare. Amestecaţi cu grăsimea. Adăugaţi brânza şi oul. Treptat, adăugaţi lapte pentru a forma aluatul. Frământaţi aluatul şi întindeţi-l până când are aproximativ 2,5 cm grosime.

Folosiţi un tăietor în formă de os pentru câine pentru a tăia aluatul. Puneţi prăjiturile într-o tavă cu hârtie de copt şi coaceţi aproximativ 12 minute sau până când încep să devină maronii. Răciţi şi serviţi.

muscaturile-de-caine

Mușcăturile de câine

Realitatea este că în fiecare an, numărul persoanelor mușcate de câini șochează de fiecare dată. Multe dintre aceste mușcături au ca victime copiii și alte

Citește mai mult »
mutarea-unui-câine

Mutarea unui câine

Mutatul poate fi greu pentru un câine și este una dintre cele mai frecvent întâlnite situații când câinii se pierd. Pentru a-i asigura siguranța, indiferent

Citește mai mult »
cainele-pierdut

Câinele pierdut

Ce faceți în eventualitatea în care câinele dumneavoastră se pierde? Multe persoane au fost în această situație la un moment dat. De obicei, câinele este

Citește mai mult »

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *