gustări-de-casă-pentru-câini

Gustări de casă pentru câini

Toată lumea se bucură de gustări de casă delicioase, iar câinii nu sunt o excepţie. Următoarele trei reţete îl vor face pe câine să se lingă pe bot.

Biscuiţi anti-purici

2 căni de făină albă

1/2 cană de germeni de grâu

1/2 cană de drojdie de bere

2 căţei de usturoi, zdrobiţi

3 linguriţe de ulei vegetal

o cană de supă de pui sau vită

Puneţi faina, germenii de grâu şi drojdia într-un castron. Amestecaţi uleiul şi usturoiul adăugând încet amestecul de făină, alternându-l cu supă. Continuaţi până când toate ingredientele sunt încorporate într-un aluat moale. Puneţi aluatul pe o suprafaţă pe care aţi împrăştiat puţină făină până când are o grosime de aproape 0,5 cm.

Dacă nu sunteţi obişnuiţi să lucraţi cu aluat, faceţi acest lucru pe bucăţi. Folosiţi un tăietor de prăjituri cu diametrul de cinci centimetri pentru a tăia aluatul sub formă de biscuiţi. Puneţi biscuiţii într-o tavă tapetată cu foaie de copt unsă şi coaceţi la 200°C timp de 20-25 de minute sau pânâ când se fac aurii. Răciţi în cuptor şi lăsaţi timp de câteva ore să se usuce.

Trataţii pentru dresaj cu măr şi scorţişoară

4 căni de făină din grâu integral

1/2 cană de făină de porumb

1 ou

2 linguri de ulei vegetal

1 linguriţă de scorţişoară 1 măr mic, ras

1 ½ căni apă

Într-un castron combinaţi toate ingredientele cu excepţia mărului şi a apei. Radeţi mărul şi adăugaţi-l împreună cu apa în amestec. Continuaţi să amestecaţi până când aluatul începe să se formeze. Răsturnaţi pe o suprafaţă uşor pudrată cu făină. Frământaţi bine. Întindeţi până când are între 0,5 şi 1 cm grosime. Crestaţi aluatul orizontal şi apoi vertical în linii drepte până când obţineţi pătrăţele cam de cm2.

Aveţi grijă să nu tăiaţi complet aluatul. Puneţi-I pe foaia de copt care a fost stropită cu un spray pentru a nu se lipi. Coaceţi la 160°C timp de o oră. Pentru a le depozita, rupeţi-le.

Gustări pentru căţeluşi

3 căni de făină din grâu integral

1 linguriţă sare de usturoi

1/2 grăsime de bacon

1 cană de brânză rasă

1 ou uşor bătut

1 cană cu lapte

Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Puneţi făina şi sarea de usturoi într-un castron mare. Amestecaţi cu grăsimea. Adăugaţi brânza şi oul. Treptat, adăugaţi lapte pentru a forma aluatul. Frământaţi aluatul şi întindeţi-l până când are aproximativ 2,5 cm grosime.

Folosiţi un tăietor în formă de os pentru câine pentru a tăia aluatul. Puneţi prăjiturile într-o tavă cu hârtie de copt şi coaceţi aproximativ 12 minute sau până când încep să devină maronii. Răciţi şi serviţi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *