cainii-pe-internet

Câinii pe Internet

Câinii au o prezență bogată pe Internet, având site-uri, bloguri, forumuri și liste. Cei care au grijă de câini folosesc Internetul pentru a pune întrebări în legătură cu sănătatea, dresajul, comportamentul și îngrijirea generală, și câteodată pentru a împărtăși anecdote și a se „lăuda” cu poza puiului lor.

Introduceți orice subiect legat de câini într-un motor de căutare și mai mult ca sigur că veți găsi cel puțin o pagină… sau zece. Experții, însă, avertizează că foarte multe dintre informațiile de pe Internet sunt incorecte, netestate sau din surse îndoielnice. Pentru întrebări veterinare sau etologice este mai sigur să vă adresați unui cabinet, unui medic veterinar certificat sau unui dresor.

În același timp, documentarea în legătură cu o nouă rasă sau o nouă activitate este extraordinar de ușor de făcut cu ajutorul Internetului și cu certitudine a dus la o înțelegere mai profundă a companionilor noștri canini.

Pete the Pup din seria „Our gang” a jucat de asemenea și în serialul „Buster Brown” unde a primit pata din jurul ochiului. Aceasta a fost realizată cu vopsea permanentă și nu a mai putut fi înlăturată.

De-a lungul anilor, au existat mai mulți câini care l-au interpretat pe Pete, fiecare având aspectul caracteristic cu inelul desenat în jurul ochiului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *