Câinii pe Internet

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Câinii au o prezență bogată pe Internet, având site-uri, bloguri, forumuri și liste. Cei care au grijă de câini folosesc Internetul pentru a pune întrebări în legătură cu sănătatea, dresajul, comportamentul și îngrijirea generală, și câteodată pentru a împărtăși anecdote și a se „lăuda” cu poza puiului lor.

Introduceți orice subiect legat de câini într-un motor de căutare și mai mult ca sigur că veți găsi cel puțin o pagină… sau zece. Experții, însă, avertizează că foarte multe dintre informațiile de pe Internet sunt incorecte, netestate sau din surse îndoielnice. Pentru întrebări veterinare sau etologice este mai sigur să vă adresați unui cabinet, unui medic veterinar certificat sau unui dresor.

În același timp, documentarea în legătură cu o nouă rasă sau o nouă activitate este extraordinar de ușor de făcut cu ajutorul Internetului și cu certitudine a dus la o înțelegere mai profundă a companionilor noștri canini.

Pete the Pup din seria „Our gang” a jucat de asemenea și în serialul „Buster Brown” unde a primit pata din jurul ochiului. Aceasta a fost realizată cu vopsea permanentă și nu a mai putut fi înlăturată.

De-a lungul anilor, au existat mai mulți câini care l-au interpretat pe Pete, fiecare având aspectul caracteristic cu inelul desenat în jurul ochiului.

muscaturile-de-caine

Mușcăturile de câine

Realitatea este că în fiecare an, numărul persoanelor mușcate de câini șochează de fiecare dată. Multe dintre aceste mușcături au ca victime copiii și alte

Citește mai mult »
mutarea-unui-câine

Mutarea unui câine

Mutatul poate fi greu pentru un câine și este una dintre cele mai frecvent întâlnite situații când câinii se pierd. Pentru a-i asigura siguranța, indiferent

Citește mai mult »
cainele-pierdut

Câinele pierdut

Ce faceți în eventualitatea în care câinele dumneavoastră se pierde? Multe persoane au fost în această situație la un moment dat. De obicei, câinele este

Citește mai mult »

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *