După dresajul puilor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Chiar şi după ce câinele a absolvit grădiniţa de căţei şi a învăţat comenzile de bază şi ce se aşteaptă de la el în casă, slujba dumneavoastră ca dresor nu s-a încheiat. Trebuie să întăriţi ceea ce a învăţat câinele, astfel încât să ştie care este locul lui în familie şi să reţină cele învăţate ca pui.

Puteţi face acest lucru acasă singuri sau mergând la alte cursuri, mai avansate, de dresaj. Aceste cursuri pentru adulţi sunt asemănătoare cu cele pentru pui doar că la ele este necesară mai multă precizie. Dacă sunteţi atât de norocoşi să aveţi în apropiere o bună facilitate de dresaj, puteţi să participaţi la ore care se axează pe comportarea în casă, cât şi cele care au ca scop dresajul pentru diferite activităţi de competiţie.

În cazul în care doriţi să vă duceţi câinele mai departe în procesul de dresaj, puteţi opta să participaţi la o varietate de activităţi canine care vă vor oferi diferite oportunităţi de dresaj.

Unele dintre aceste activităţi sunt competitive şi vă vor permite să câştigaţi titluri şi premii pentru câinele dumneavoastră. Alte activităţi sunt necompetitive şi sunt doar educaţionale şi distractive pentru dumneavoastră şi câinele dumneavoastră.

Chanda-Leah, un Poodle de jucărie, cunoaşte un numâr record de 469 de trucuri. Acest câine cânta la pian, merge pe skateboard, deznoad[ funda de la şireturi şi îşi pune la loc jucăriile când a terminat joaca. Chanda-Leah trăieşte în Ontario, Canada, cu proprietara sa Sharon Robinson. Acest duo a aparut la televizor şi în peste 500 de locaţii din America de Nord.
Guiness World Records 2004

muscaturile-de-caine

Mușcăturile de câine

Realitatea este că în fiecare an, numărul persoanelor mușcate de câini șochează de fiecare dată. Multe dintre aceste mușcături au ca victime copiii și alte

Citește mai mult »
mutarea-unui-câine

Mutarea unui câine

Mutatul poate fi greu pentru un câine și este una dintre cele mai frecvent întâlnite situații când câinii se pierd. Pentru a-i asigura siguranța, indiferent

Citește mai mult »
cainele-pierdut

Câinele pierdut

Ce faceți în eventualitatea în care câinele dumneavoastră se pierde? Multe persoane au fost în această situație la un moment dat. De obicei, câinele este

Citește mai mult »

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *