dupa-dresajul-puilor

După dresajul puilor

Chiar şi după ce câinele a absolvit grădiniţa de căţei şi a învăţat comenzile de bază şi ce se aşteaptă de la el în casă, slujba dumneavoastră ca dresor nu s-a încheiat. Trebuie să întăriţi ceea ce a învăţat câinele, astfel încât să ştie care este locul lui în familie şi să reţină cele învăţate ca pui.

Puteţi face acest lucru acasă singuri sau mergând la alte cursuri, mai avansate, de dresaj. Aceste cursuri pentru adulţi sunt asemănătoare cu cele pentru pui doar că la ele este necesară mai multă precizie. Dacă sunteţi atât de norocoşi să aveţi în apropiere o bună facilitate de dresaj, puteţi să participaţi la ore care se axează pe comportarea în casă, cât şi cele care au ca scop dresajul pentru diferite activităţi de competiţie.

În cazul în care doriţi să vă duceţi câinele mai departe în procesul de dresaj, puteţi opta să participaţi la o varietate de activităţi canine care vă vor oferi diferite oportunităţi de dresaj.

Unele dintre aceste activităţi sunt competitive şi vă vor permite să câştigaţi titluri şi premii pentru câinele dumneavoastră. Alte activităţi sunt necompetitive şi sunt doar educaţionale şi distractive pentru dumneavoastră şi câinele dumneavoastră.

Chanda-Leah, un Poodle de jucărie, cunoaşte un numâr record de 469 de trucuri. Acest câine cânta la pian, merge pe skateboard, deznoad[ funda de la şireturi şi îşi pune la loc jucăriile când a terminat joaca. Chanda-Leah trăieşte în Ontario, Canada, cu proprietara sa Sharon Robinson. Acest duo a aparut la televizor şi în peste 500 de locaţii din America de Nord.
Guiness World Records 2004

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *