Folosirea unei uși pentru câini

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

O ușă pentru câini poate fi un accesoriu foarte folositor. Aceasta permite câinelui să intre şi să iasă din casă după cum dorește. Bineînțeles că aceste uși trebuie să permită accesul doar în zone îngrădite corespunzător.

Există o varietate de tipuri de uși disponibile la o varietate de prețuri în magazinele pentru animale. De asemenea, sunt de dimensiuni diferite potrivindu-se oricărui câine de la cei mici de companie până la rasele gigant, iar ramele pot fi de culori diferite cum ar fi alb, argintiu, gri sau maroniu.

Unele modele trebuie să fie instalate în uși sau pereți deja existenți, în vreme ce altele sunt pe un panou separat care este folosit ca o extensie la o ușă glisantă.

Aceste uși sunt fabricate din plexiglas transparent, și se deschid la o ușoară mișcare de împingere a câinelui, panouri de acril care rabatează atunci când câinele intră și chiar uși motorizate care sunt activate de un senzor din zgarda câinelui.

Marea majoritate a ușilor pot fi blocate pentru a ține câinele în interior sau, dimpotrivă, în exterior dacă este necesar și pentru a vă menține casa în siguranță. Ușa trebuie să fie mai înaltă și mai lată decât câinele dumneavoastră pentru a-i oferi acestuia un acces facil.

Este destul de ușor să vă învățați câinele să folosească o astfel de ușă. Trebuie doar să folosiți gustarea lui preferată pentru a-l face să folosească ușița de câteva ori și în curând va învăța să treacă prin ea singur.

muscaturile-de-caine

Mușcăturile de câine

Realitatea este că în fiecare an, numărul persoanelor mușcate de câini șochează de fiecare dată. Multe dintre aceste mușcături au ca victime copiii și alte

Citește mai mult »
mutarea-unui-câine

Mutarea unui câine

Mutatul poate fi greu pentru un câine și este una dintre cele mai frecvent întâlnite situații când câinii se pierd. Pentru a-i asigura siguranța, indiferent

Citește mai mult »
cainele-pierdut

Câinele pierdut

Ce faceți în eventualitatea în care câinele dumneavoastră se pierde? Multe persoane au fost în această situație la un moment dat. De obicei, câinele este

Citește mai mult »

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *